Bym Rezistans Logo
Shape

Fişek, Sulu Isıtıcı, Serpantinli Rezistans İmalatı

Shape
Endüstriyel Rezistans Üretimi

Endüstriyel Rezistans Üretimi

Endüstriyel ağır sanayi rezistansları özel üretimi

Online Destek

Mesai saatleri içerisinde bilgi alabilirsiniz
Pazartesi-Cuma
09:00-18:00

Shape

Online Alıveriş

E-Ticaret sitemize buradan ulaşabilirsiniz

Shape

Güvenli Kargo

Ürünlerimizi size ulaştırırken herhangi bir hasar söz konusu değildir

Shape
Shape

Rezistans İmalatında BYM Rezistans Kalitesi;

Rezistans; kullanım alanı, çalışma koşulları ve diğer dış etkenler göz önünde bulundurularak tasarlanan bir dirençtir. Rezistansın kalitesini kullanım alanına göre uygun tel, boru kalitesi ve izolasyon malzemeleri belirlenerek oluştur. Standartlara uygun olarak mili amper, kaçak akım ve direnç değeri gibi kriterler olması gerek değer aralığında olmak zorundadır. Rezistans üretiminde kaliteyi belirleyen unsurlardan en önemlisi kullanacağın borunun çalışma ortamına uygun olmasıdır. Çalışma ortamına göre Bakır boru, 304 kalite paslanmaz boru, 316 Kalite dikişli ve dikişsiz paslanmaz boru, incoloy 800, 310 S ve T kalite paslanmaz boru gibi boru kaliteleri kullanılmaktadır. Rezistans kullanım alanlarına ve amacına göre çeşitli rezistansların üretimi yapılmaktadır.

Borulu Rezistans;

Bu rezistans türleri en yaygın kullanılan ısıtıcı türüdür. Kullanım amacına göre sulu rezistans, yağda çalışmaya ve kuru ortamda çalışmaya müsait ürünler olarak gruplayabiliriz. Sulu ortam ısıtıcısı; şebeke suyu, kireçli su, kuyu suyu ve asitli sıvılar gibi ortam şartlarına uygun çalışabilecek farklı boru kaliteleri kullanılarak rezistans üretimi gerçekleştirilmektedir. Asitli ortamlar da asit malzemesinin özelliğine göre 316 kaliteli boru rezistans, daldırma tip rezistans, teflon rezistans, titan rezistans, cam tüp rezistans gibi ürünler imal edilmektedir. Isıtılmak istenilen suyun özelliğine göre farklı boru kaliteleri ile manşonlu rezistans, rekorlu rezistans, benmari rezistans, çay kazanı rezistansı, endüstriyel mutfak rezistansları üretilmektedir. Kuru ortam ısıtıcıları ise boşta çalışmaya müsait veya sıcak hava elde edilmek istenen bölgelerde kullanıla ısıtıcı türleridir. Bu ürün grubunda ise sıcak hava istenilen ortamlar için serpantinli rezistans kullanılır.

Özel Üretim Rezistanslar;

Projeye uygun olarak tasarlanan rezistans çeşitleridir. Çalışma ortamı ve sıcaklığına göre belirlenen ürünlerin imalatı gerçekleştirilen özel üretim rezistanslar, farklı boru kaliteleri ile üretilebilmektedir.

Enjeksiyon Rezistansları;

Enjeksiyon rezistanslar, plastik enjeksiyon makineleri, geri dönüşüm makineleri, extruder makineleri gibi plastik hammadde üreten makinelerde kullanılan rezistans türleridir. Bu ürünler mika kelepçe rezistans, seramik kelepçe rezistans, meme rezistans, sıcak yolluk rezistansı, cam kaset rezistansları, seramik yansıtıcı rezistans gibi ürün çeşitleridir.

Kalıp Isıtıcıları;

Plastik malzeme üretiminde kullanılan makine kalıplarında ve sıcak pres kalıplarını ısıtmak amaçlı kullanılmak üzere üretilen ürünlerdir. Bu bölgelerde kullanılan ürünler fişek rezistans ve plaka rezistans ürün grupları oluşturmaktadır.

Son Yazılar

ÜRÜN GRUPLARIMIZ

Mika Yalıtımlı Kelepçe Rezistanslar,Seramik Yalıtımlı Kelepçe Rezistanslar,Özel Üretim Fişek Isıtıcılar,İthal Avrupa Fişek Rezistanslar...

Daha Fazla...

MİKA YALITIMLI KELEPÇE ve PLAKA REZİSTANSLAR

Ağırlıklı olarak plastik sektöründe kullanılan 60/15 krom nikel telden pirinç, bakır ve paslanmaz levhadan kullanılacak ortama bağlı olarak...

Daha Fazla...

MEME REZİSTANSLARI

Diğer adları çene rezistansı ve uç rezistansıdır. Enjeksiyon makinalarının uçlarında, manifold girişlerinde kullanılır.

Daha Fazla...